Βάπτιση

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μια από τις σημαντικές στιγμές τόσο στη ζωή του νεοφώτιστου όσο και στην δική σας ζωή. Η πρώτη κοινωνική εκδήλωση που πρωταγωνιστεί το αγγελούδι σας είναι η βάπτισή του, πρέπει να είναι μια όμορφη και μαγευτική βραδιά, με πολυτέλεια και άριστη ποιότητα σε υπηρεσίες και γεύσεις που θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας.

Η ανακαινισμένη εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν να τελέσουν το μυστήριο είτε στον εξωτερικό χώρο είτε στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας. Στις νέες υπηρεσίες του κέντρου εντάσσεται και η ειδική διαμόρφωση του χώρου όπου θα γίνει η εστίαση με τετράγωνα τραπέζια ή ροτόντες ενώ οι μικροί καλεσμένοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο.

To μουσικό πρόγραμμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας. Οι Αναδρομές live στις Αρχάνες, Ηράκλειο Κρήτης, φημίζονται για το ζωντανό πρόγραμμα που συνοδεύει τις δεξιώσεις που λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας ανεβάζοντας την διασκέδαση των καλεσμένων σας στα ύψη. Για αρχή, το κρητικό μας πρόγραμμα σηκώνει τον κόσμο από τα τραπέζια στην μεγάλη πίστα του κέντρου και έπειτα την σκυτάλη στην διασκέδαση παίρνει το λαϊκό σχήμα που αποτελείται από διαχρονικούς και νέους καλλιτέχνες της Κρήτης οι οποίοι ερμηνεύουν για εσάς ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με αγαπημένα παλιά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια. Τέλος, υπάρχει η επιλογή μίσθωσης DJ με το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Προσφορά στο μενού βάπτισης

Στις Αναδρομές live παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με ποιοτικό φαγητό στο μενού από ντόπια κρητικά προϊόντα που επεξεργάζονται σε χώρους που πληρούν τις προδιαγραφές HASP.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης προσφέρουμε σε μειωμένη τιμή το προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα μενού μας από 14€ το άτομο, τελική τιμή.

Οι Αναδρομές live στις Αρχάνες, Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα την διοργάνωση της δεξίωσης βάπτισης ακόμα και το μεσημέρι, σύμφωνα πάντα με τις δικές προτιμήσεις και επιλογές. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την διοργάνωση μιας δεξίωσης βάπτισης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τηλ επικοινωνίας 2810 234074 & 2810 753038.