Το Κτήμα Αναδρομές Καλλίστη έχει χωρητικότητα 600 θέσεων σε τραπέζια ροτόντα, προσφέροντας άνετο χώρο για τους επισκέπτες.

Το Κτήμα Καλλίστη έχει διαμορφωθεί σε έναν υπέροχο και πράσινο χώρο, με άριστη ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και παιδότοπο για τα παιδιά.

Στον προαύλιο χώρο του Κτήματος υπάρχει επίσης η εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου, για την τέλεση του μυστηρίου σας.

Το Κτήμα Αναδρομές Καλλίστη λειτουργεί από τις αρχές Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, προσφέροντας τη δυνατότητα για εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Με βασική αρχή το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την υψηλή ποιότητα, οι χώροι του Κτήματος Αναδρομές παραμένουν ιδανικοί για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για γάμο, αρραβώνα, βάφτιση, εταιρική εκδήλωση, μπορείτε να βασίζεστε στην αξιοπιστία και την ασφάλεια που παρέχουμε.

Το μενού διαμορφώνεται από επιλογές της αρεσκείας σας, με προϊόντα ντόπια και κρητικά προϊόντα που υπόκεινται σε υψηλές προδιαγραφές, όπως ISO 22000 και HACCP και σήμα ελληνικής κουζίνας, υπό την εποπτεία του chef, Γιάννη Δασκαλάκη.

Στις υπηρεσίες του Κτήματος Καλλίστη περιλαμβάνεται και το Open Bar, προσφέροντας εκλεκτά cocktails για να απογειώσουν την εμπειρία σας.

Την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης επιμελείται ο γνωστός DJ Παναγιώτης Μάρτης ή ορχήστρα-DJ της επιλογής σας.

Παροχές

  • Διαθεσιμότητα από αρχές Απρίλη έως τέλη Οκτώβρη.
  • Χωρητικότητα έως 600 άτομα.
  • Προσαρμοσμένη διαμόρφωση χώρου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, με ροτόντα τραπέζια.
  • Προσαρμοσμένο μενού, σύμφωνα με τις επιλογές των σας, από ντόπια κρητικά προϊόντα, υπό την εποπτεία του chef ,Γιάννη Δασκαλάκη.
  • Στον προαύλιο χώρο, προσφέρεται η εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου, για την τέλεση του μυστηρίου σας.
  • Mουσική κάλυψη της εκδήλωσης, την οποία επιμελείται ο γνωστός DJ Παναγιώτης Μάρτης, ή ορχήστρα-DJ της επιλογής σας.
  • Οι χώροι προσφέρουν άρτια ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και οθόνες επιτοίχιας προβολής (projectors).
  • Δυνατότητα Open Bar, ώστε να απολαύσετε ατελείωτα ποτά και κοκτέιλ με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Δείτε τα videos μας:

GALLERY Captured Moments

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #cc9933;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://anadromes.gr/wp-content/uploads/2023/09/KALLISTH0.jpg); } #list_kfsv88jmgg li{ color: #898989;}#list_kfsv88jmgg li:before{ color: #e6b7b9;} #cata_button_4agqw0drj3.cata-button{ margin-top:20px;}#cata_button_4agqw0drj3.cata-button .cata-btn{color: #282828; background-color:#f8f1e7}#cata_button_4agqw0drj3.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#cc9933}