Το Κτήμα Αναδρομές “ΗΒΗ” διαθέτει χωρητικότητα 350 ατόμων με τραπέζια ροτόντα. Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι σε έναν άρτια καταπράσινο περίβολο, προσφέροντας άριστη ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και παιδότοπο.

Στον προαύλιο χώρο των Κτημάτων Αναδρομές, υπάρχει η εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητα για τελετές.

Το Κτήμα Αναδρομές “ΗΒΗ” στις Αρχάνες λειτουργεί όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τη χειμερινή περίοδο. Με βασική αρχή το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αναγνωρισμένη ποιότητα, οι χώροι των Κτημάτων Αναδρομές προσφέρονται για κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για γάμο, αρραβώνα, βάπτιση ή εταιρική εκδήλωση, μπορείτε να εμπιστευτείτε την αξιοπιστία και την ασφάλεια που παρέχουμε.

Το μενού αποτελείται από επιλογές της αρεσκείας σας, με ντόπια κρητικά προϊόντα, τα οποία παρασκευάζονται σε χώρους που πληρούν τα πρότυπα ISO 22000 και HACCP, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα. Όλα αυτά υπό την εποπτεία του chef Γιάννη Δασκαλάκη.

Την μουσική κάλυψη της εκδήλωσής σας επιμελείται DJ  των Αναδρομών, ή ορχήστρα-DJ της επιλογής σας.

Παροχές

  • Διαθεσιμότητα όλο τον χρόνο.
  • Χωρητικότητα έως 350 άτομα.
  • Προσαρμοσμένη διαμόρφωση χώρου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, με ροτόντα τραπέζια.
  • Παρέχεται τραπέζι καλωσορίσματος με αψίδα, πολυελαίους και φωτισμό led (welcome table).
  • Προσαρμοσμένο μενού, σύμφωνα με τις επιλογές των σας, από ντόπια κρητικά προϊόντα, υπό την εποπτεία του chef ,Γιάννη Δασκαλάκη.
  • Στον προαύλιο χώρο, προσφέρεται η εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου, για την τέλεση του μυστηρίου σας.
  • Mουσική κάλυψη της εκδήλωσης, την οποία επιμελείται ο γνωστός DJ Μηλιαράκης Μάνος, ή ορχήστρα-DJ της επιλογής σας.
  • Οι χώροι προσφέρουν άρτια ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και οθόνες επιτοίχιας προβολής (projectors).
  • Δυνατότητα Open Bar, ώστε να απολαύσετε ατελείωτα ποτά και κοκτέιλ με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Δείτε τα videos μας:

GALLERY Captured Moments

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #cc9933;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://anadromes.gr/wp-content/uploads/2023/08/hvh-header.jpg); } #list_h76saf37zc li{ color: #898989;}#list_h76saf37zc li:before{ color: #e6b7b9;} #cata_button_022nnna90q.cata-button{}#cata_button_022nnna90q.cata-button .cata-btn{color: #282828; background-color:#f8f1e7}#cata_button_022nnna90q.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#cc9933}